Шофьори С+Е живеещи във Франция

Контакти:

  • Георги Михов

  • 0897860950


Испанската фирма SJL набира международни шофьори

Компанията „Сан Хосе Лопез”, която е със 60-годишна традиция и с клон в България от 2007 г. търси международни шофьори с категория С+Е живеещи във Франция. Работи се в цяла Европа с чести прибирани за нощувка във Франция.  Фирмата предлага постоянен трудов договор отговарящ на френското законодателство.

„Изпитът на кандидатите е един вид тренировка. Състои се в закачане на ремарке, паркиране на рампа и откачване на ремарке. Единствената особеност е, че мястото за маневра е по-малко, както и на повечето места, където след това ще работят служителите. Ако преминат изпита, ги назначаваме”, казва Георги Михов, управител на компанията в България.

Също така кандидатите трябва да притежават карта за професионална компетентност и дигитална карта. Не се изисква владеене на чужд език. Комуникацията с диспечерите се води на български език. Въпреки това владеенето на испански език се счита за предимство.

Фирмата развива дейност предимно в областта на международния транспорт и логистиката. Назначените шофьори ще управляват само нови камиони ЕВРО 6. При достигане на 500 000 км влекечите се връщат на производителя и се подновяват с нови камиони от същата марка. По този начин водачите се чувстват винаги комфортно, управлявайки най-новите камиони на пазара без да се притесняват за евентуални повреди и смяна на авточасти, масла и консумативи. При евентуален проблем на пътя, на служителите на фирмата се осигурява 24 часова помощ във всяка точка на Европа.


Контакти

  • Георги Михов

  • 0897860950

  • gmihov@sjl-group.com