Blog

Репатрак в София: Бързо, ефективно, евтино

820 Views0 Comment

Повреда на кола, авария или други транспортни проблеми могат да се случат по всяко време на денонощието. Затова повечето фирми на Пътна помощ предлагат Денонощна Пътна Помощ В София. Внезапно възникнали неизправности могат да се превърнат в сериозен проблем, ако ви намерят на път за работа или вкъщи.

В този случай само специална техника ще ви помогне да се справите с неприятната изненада. Десетки собственици на автомобили имат нужда от подобни услуги, а нашият репатрак винаги е готов да помогне. Изправени пред неприятности на пътя, не се притеснявайте и не се разстройвайте, просто ни се обадете и ние ще доставим колата ви до автосервиз, гараж или двора на къщата ви за кратко време.

24-часова Пътна помощ в София с репатрак

В случаите, когато автомобилът е станал участник в пътнотранспортно произшествие, трябва допълнително да помислите за характеристиките на извозването и мястото на доставка. Ако колата се обърна по време на инцидента, тогава при товарене не можете без манипулатор. Във всеки случай ние ще извършим транспортирането бързо и качествено, с гаранция, че автомобилът няма да получи допълнителни щети по време на транспортирането. Дори ако сте далеч от дома си, фирмите за пътна помощ ще ви помогнат.

Фирмите са готови да предоставят репатрак в София денонощно, за да разрешат проблема Ви. Квалифицираните служители на тези сервизи бързо и точно извършват всички евакуационни дейности, веднага щом им предоставите подробна информация за местоположението и състоянието на автомобила.

Как да поръчам репатрак денонощно?

Когато оставяте заявка за превоз на автомобил, трябва да посочите местоположението на вашия автомобил възможно най-точно. Не е трудно да се предостави информация за местоположението на автомобила в рамките на София, но ако повредата е настъпила извън града, тогава трябва да разберете номера на маршрута, по който е възникнал проблемът, и километража (поне приблизително). Колкото по-точна е тази информация, толкова по-лесно ще бъде за тях да ви намерят и толкова по-бързо евакуационното оборудване ще пристигне на мястото.

Допълнително е необходимо да посочите модела, марката, теглото и размерте на автомобила. трябва също да информирате диспечера за наличието на автоматична скоростна кутия. Тези данни са необходими за правилния избор на оборудване, тъй като автомобилите с различни характеристики трябва да отговарят на определени условия за евакуация.

За да Ви изпратят най-подходящото специално оборудване, моля информирайте им за състоянието, в което се намира автомобилът. Заключените колела и счупеното управление предотвратяват натоварването на машината с лебедка, така че такива неизправности трябва да бъдат незабавно посочени при поръчка на теглещ камион.

По този начин, когато поръчвате специално оборудване за евакуация, трябва да предоставите следните данни:

  • точното местоположение на автомобила (номер на пътя и километър), за да можем бързо да Ви намерим и да осигурим влекач денонощно;
  • информация за изправност или неизправност на кормилното управление;
  • информация за ключалки на колелата;
  • марка и модел на машината;
  • пункт, до който да бъде доставен автомобилът;
  • телефон за връзка с водача.

Евтини денонощни Пътни услуги в София

Фирми предлагат денонощна спешна Пътна помощ в София, отлично обслужване и надеждност на достъпна цена. В случай на повреда и в случай на авария, моля, свържете се с тях: те винаги сме готови да ви помогнат и да осигурят репатрак денонощно за транспортиране на автомобила възможно най-скоро.

Leave your thought