Blog

Писмото което написах на сина ми когато каза, че иска да става тираджия

2275 Views0 Comment

Днес ще споделим едно писмо, написано от баща и адресирано до сина му, когато той му казва, че иска да стане шофьор на камион. Авторът Хосе Мария Наваро, иска да покаже своята гледна точка за това какво е днес да си шофьор на камион, въпреки това, което някои други мислят.

В писмото, което можете да прочетете по-долу, мъжът напомня на сина си за много важни неща, които той никога не трябва да забравя, когато е шофьор на камион.

„Ценности, уважение, приятелство, колегиалността и преди всичко семейство.“

Ето го и писмото:

Здравей мой шампионе, този уикенд ти ми каза някои думи, които говорят много:

 

Тате, искам да съм шофьор на камион като теб!

 

Тази професия е много тежка, но е много достойна професия, въпреки че има много безсърдечни хора, които ви казват, че сме по-долу от тях, не им обръщайте внимание, по-скоро трябва да ги съжаляваш, защото не знаят как да ценят или уважават нещата в този живот. Ще осъзнаеш много неща, ще знаеш как да цениш приятелството, колегите и най-вече семейството. Ще се възползваш от всяка секунда, за да прегърнеш сина си и жена си, баща си и майка си.

 

Ще те помоля да бъдеш колега, да не влизаш в компания, която иска да злоупотребява с теб и никога да не се оставяш да бъдеш тъпкан от никого. Изживях най-хубавите моменти от детството си с баща ми в камиона, тоест твоят дядо, той ме научи на всичко.

 

Бъди уважителен, дори и да не се държат така с теб, тази професия принадлежи на господа и дами, които не се страхуват от самота, дъжд или сняг.

 

Носи името шофьор на камион и когато разбереш значението му, ще разбереш тези думи. Защитавай тази професия на свободата и не мисли, че в склад, в строителство и т.н., ще бъдеш по-добре. Ще имаш началкик, който на всеки 5 минути ще те гледа с лупа, за да види как се справяш. Всеки път като те ядоса, просто го прати на майната му и смени компания.

 

Обичам те!

Ако и вие искате дасмените фирмата си можете да намерите различни оферти на страницата на 247drive.com.

Leave your thought