Blog
носачи

Носачи на супер цена

642 Views0 Comment

[iframe src=”http://vibokomers.net/avtochasti/amortisyor/” width=”100%” height=”500″]

Големи отстъпки за носачи до края на деня

Окачването на автомобила представлява система от амортисьори и носачи, които свързват колелата и автомобила. Окачването на колата има две основни функции:

  • да осигуряват добро сцепление на колелата на автомобила с пътната настилка.
  • да осигуряват комфортно пътуване за пътниците и да ги изолират от шума по пътя, клатенията и вибрациите.

Автомобилните носачи представляват механизъм, състоящ се от система от пръти и лостове, свързани към предните колела на моторното превозно средство. Те избутват колелата наляво или надясно като по този начин карат превозното средство да завие в желаната посока.

Ако смятате, че имате проблеми с носачите на колата потърсете удобен за вас механик от servizi.bg. Обикновенно той ще повдигне колата ви и ще разклати предните колела на ляво и на дясно и след това ще измери движението нагоре и надолу.

Износени носачи

Износени или повредени носачи могат да предизвикат много аномалии в движението на колата. Например превозното средство ще дърпа на една или друга страна, прекомерно износване на гумите и др.

В повечето случаи проблемите с носачите са причинени от дупки по пътя или шофиране по лоши настилки. Качването и слизане по бордюри също може да причини повреда по окачването на автомобила ви.

Ремонт на носачи

Ако повредата по носача е сравнително лека можете да потърсите сервиз за рециклиране и изправяне. Цената ще бъде по-ниска от закупуването на нови, но ремонта не винаги е възможен и препоръчителен.

Ако имате съмнения относно избора си на носачи попитайте консултантите на zakolata.bg за оптималното съотношение между цена и качество.  

Гаранция за най-добра цена на носачи

Вие търсите части за вашия автомобил? Zakolata.bg ви гарантира най-добра цена за предлаганите от нас качествени авточасти. Нашите специалисти непрекъснато следят нивата на цените на пазара и адекватно ги актуализират и корегират, така че да бъдат най-изгодни за Вас.

Производители на носачи

Zakolata.bg предлага над 300 000 качествени авточасти на достъпни цени. Ангажираме се да ви доставим най-високо качество на най-ниска цена. Разполагаме с оснавните авточасти за всички масови автомобили. Освен това винаги можем да ви изненадаме с артикули и за по-рядко срещащите се коли. Работим с доказани производители и гарантираме качество и коректност.

Leave your thought