Blog

Как да ползвате изгодна рент а кар услуга

397 Views0 Comment

Рент а кар услугите са много предпочитани от пътешествениците

Всеки от нас желае почивката му да мине гладко и да запази най-скъпи спомени от нея, особено ако отдавна е планирал лятното си пътешествие. За да се случи това, един от най-предпочитаните варианти за придвижване е кола под наем. Услугата рент а кар е достъпна, може да избирате варианти на изпълнението й, които ви устройват, както и различни модели коли.

Следвайте няколко практични съвети, за да получите качествено обслужване и изгодна цена.

С какво ще ви бъде полезна фирмата

Тя ще ви консултира за условията в съответната държава, защото всяка си има своите изисквания и правила. Очаквайте също да ви информират за стойността на наема, да имате достъп до поддръжка през цялото денонощие, да ви е осигурен сервиз, да получите съвременен и практичен модел автомобил.  

Къде да откриете вашата компания

Препоръчително е да се свържете с нея предварително, за да обсъдите детайлите около договора за рент а кар. Разбира се, ако сте настроени по-авантюристично, може да потърсите такава и на място след пристигането. Около летището или гарата, в близост до хотела, както и в околовръстните зони на градовете – това са районите, където рент а кар фирмите разполагат обектите си.

Цената зависи от…

Има значение за какъв срок наемате автомобила. Когато е по-дълъг, цената се оказва значително по-изгодна. Когато взимате кола в последния момент, това оскъпява услугата. И ако я търсите около летището, стойността също може да е по-висока.

Желателно е откъдето взимате возилото, там да го връщате – така ще си спестите допълнителни разходи.

Когато колата е по-луксозна, може да има специфични изисквания за възрастта на шофьора, за неговия стаж. Затова не е нужно да се хвърляте на висок клас, ако това не е от съществено значение за вас. Да си угодите за няколко дни е чудесна идея, но ваканцията ви може да мине и без подобна глезотия. Избирайте разумно.

Проучете застрахователните подробности. Това може да не се отрази коренно на цената ви, но пък е вид гаранция, че не носите сериозна финансова отговорност, ако се случи инцидент.

Leave your thought