Blog
авточасти сервиз

Как да изберем сервиз?

108 Views0 Comment

Как да изберем сервиз?

Гласувайте и спечелете отстъпка за авточасти.

[Form id=”2″]

Независимо дали сте се преместили, сменили сте марката на колата, имате лош опит или предпочитания от вас сервиз е затворен има много причини за търсене на нов авто сервиз. Споделете ни вашите критерии и ние ще ви подарим 10 % отстъпка за всички авточасти от сайта zakolata.bg до края на годината.

А ето и няколко съвета относно ремонта на колата

Намирането на качествен сервиз на който можете се доверите отнема много повече време можете да се доверите за вашия автомобил може да отнеме много време. Буквално трябва да се превърнете в старомоден детектив. Няма точни критерии за това кое прави един сервиз добър, но ето някои съвети които е хубаво да спазвате.

Оторизиран сервиз

Ако колата ви е в гаранция задължително трябва да правите гаранционните ремонти в оторизиран сервиз. Но не сте вързани с него при рутинна поддръжка.

Намерете сервиз за вашата марка автомобил

Много сервизи са специализирани за определени марки. Тези, които се фокусират върху вашата марка е по-вероятно да имат подходящо оборудване, за да ремонтират колата ви.

Попитайте приятели и познати

Задължително потърсете препоръки от тези, които имат автомобил подобен на твоя.

Потърсете автосервизи в интернет

Потърсете информация за местни сервизи в интернет. Сайта servizi.bg предоставя тези услуги безплатно.

Тествайте различни сервизи

Преди колата ви да се нуждае от сериозен ремонт може да изпробвате местните сервизи с някои по-малки ремонти или елементи за поддръжка, като например смяна на маслото и филтъра.

Попитайте за гаранции

Какви гаранции дава сервиза за извършения ремонт? Гаранцията, може да варира значително в отделните сервизи, така че питайте за тях задължителни. Използвайте за референция някои общ ремонт като смяна на накладки например. Така ще се ориентирате за качеството на предлаганите услуги.

Уверете се, че в сервиза се намира на удобно за вас място

Дори и най-добрият автосервиз може да не си струва усилията, ако това ви коства часове задръствания илислед това нямате подходящ транспорт, за да се приберете в къщи.

Напомняме ви да гласувате в нашата анкета и да се възползвате от 10% отстъпка от всички налични авточасти, авто аксесоари, моторни масла и акумулатори.

Leave your thought