Blog
водна помпа

Водна помпа на супер цена

795 Views0 Comment

[iframe src=”http://vibokomers.net/avtochasti/amortisyor/” width=”100%” height=”500″]

Големи отстъпки на водна помпа до края на деня.

Малките части от двигателя на автомобила често са пренебрегвани. Тези авточасти обаче са едни от най-важните, за да работи всичко нормално. За да се охлажда двигателя на вашия автомобил водната помпа е от изключителна важност. Колко дълъг обаче е нейния живот?

Водната помпа работи постоянно и позволява на двигателя с вътрешно горене да издържа на високи температури.  Когато двигателят ви е включен водната помпа изпомпва охлаждащата течност или антифриз в цилиндровата глава и блока на двигателя, за да ги охлаждат. След това тези течности се изпращат обратно в радиатора, за да се охладят и отново да се върнат в двигателя.

Когато става въпрос за дълголетието на вашата водна помпа трябва да знаете, че тя може да издържи дълго време. Все пак препоръчително е да я сменяте при смяна на ремъка. При различни марки и модели автомобили, тези ремъци могат да издържат между 100 000 и 150 000 км, така че можете да очаквате водната помпа на вашия автомобил да издържи поне толкова. Разбира се, някои водни помпи може и да се развалят по-рано, но производителите правят всичко възможно да издържат максимално дълго поради отрицателни въздействия върху двигателя при развалена водна помпа.

За да нямате проблеми с вашата водна помпа има няколко предупредителни знаци. Първият е, ако има изтичане на охлаждащата течност около водната помпа. Втория явен знаек е ако водната помпа вдига повече шум, отколкото обикновено.

Въпреки, че е малко вероятно да имате проблеми с водната помпа все пак ви препоръчваме да я сменяте с ремъка, за да избегнете по-големи неприятности и скъпи посещения в серивзи.

Като собственик на кола, трябва винаги да сте нащрек за неизправности които изискват ремонт или замяна. Локви под радиатора на вашето превозно средство или около него или високи температурни отчитания също може да са признаци, че имате нужда от подмяна на старата водна помпа.

Производители на водна помпа

Zakolata.bg предлага над 300 000 качествени авточасти на достъпни цени. Ангажираме се да ви доставим най-високо качество на най-ниска цена. Разполагаме с оснавните авточасти за всички масови автомобили. Освен това винаги можем да ви изненадаме с артикули и за по-рядко срещащите се коли. Работим с доказани производители и гарантираме качество и коректност.

Гаранция за най-добра цена за водна помпа

Вие търсите части за вашия автомобил? Zakolata.bg ви гарантира най-добра цена за предлаганите от нас качествени авточасти. Нашите специалисти непрекъснато следят нивата на цените на пазара и адекватно ги актуализират и корегират, така че да бъдат най-изгодни за Вас.

Leave your thought