ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
0887 99 02 99
  • Обучение за безопасно и екосъобразно шофиране

Обучение за безопасно и екосъобразно шофиране

  • SMARTDRIVE
  • В наличност
  • 65.00 лв.

Евроквалификационен център съвместно със SmartDrive® организира обучителни курсове за интелигентно, безопасно и екосъобразно шофиране чрез използването на автомобилни симулатори (тренажори), аудиовизия и мултимедиен софтуер.

ДАТИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ - 15-ти и 16-ти декември 2017 г.


За повече информация можете да посетите фейсбук страницата на събитието

ЗАЩО ДА ПОСЕТИТЕ ОБУЧЕНИЕТО ПО БЕЗОПАСНО И ЕКОСЪОБРАЗНО ШОФИРАНЕ

Съвременните условия ни изправят пред все повече предизвикателства при шофирането, породени от интензивността на трафика, динамиката на пътната обстановка и развитието на технологиите в автомобилната индустрия. Изброения комплекс от фактори, пренесен във времето, провокира натрупване на „дефицит“ в уменията на водачите, който не може да се преодолее естествено, чрез обичайното време за шофиране или преминат опреснителен курс.

През последните двайсет години пътнотранспортните произшествия в България са взели над 18 000 жертви и са ранили над 175 000 души. Между 1 и 2 млрд. лева всяка година са преките и косвени щети за България от пътнотранспортни произшествия, които са водещата причина за смърт при младите хора от 15 до 29 години, втората такава при възрастта между 5 и 14 години и третата при тази между 30 и 44 години.

Автомобилният симулатор за обучение на водачи на МПС дава възможност за ситуационно моделиране на поведението на обучаемите, както и за анализ и оценка на постиженията им. Системата предлага възможности за придобиване на знания при усложнени пътни ситуации, които са трудно постижими при кормуване с реален учебен автомобил, поради факта, че настъпват бързо и също така бързо преминават, без да оставят възможност на обучаемия да ги осъзнае, анализира и да си изработи правилен модел на действия за излизане от тях. Разработени са учебни модули за безопасно шофиране и майсторско шофиране. Включена е и възможност за симулиране на кормуване в различни метеорологични и времеви условия – мъгла, дъжд, сняг, ден, нощ и т.н. В зависимост от нуждите на обучаемите програмата може да включва практическо обучение чрез симулатори на леки автомобили, автобуси и камиони, както и на различни видове строителни машини.

ЗАЩО ОБУЧЕНИЕ ОТ SMARTDRIVE

SmartDrive® е изключителен представител на немските учебни симулатори (тренажори) Foerst GbmH. Също така е и упълномощен дистрибутор на канадските симулатори на строителни машини Simlog Inc. и немската компания Innco Systems GmbH, произвеждаща устройства за измерване на реакционното време и друго електромеханично оборудване, като динамометри за превозни средства и задвижващи системи на различни устройства за електромагнитна съвместимост (EMC), антени и др. Дистрибутор е и на американската компания Drunk Busters of America LLC, която произвежда пет вида очила за симулиране на употреба на алкохол (за различна степен на алкохол в кръвта), очила за симулиране на употреба на марихуана, наркотични вещества, както и за умора/ сънливост.

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ОБУЧЕНИЕТО

Обучението за безопасно и екосъобразно шофиране е предназначено както за млади кандидат шофьори, които искат да се подготвят по най-добрия възможен начин за възможните изненади в реална обстановка, така и за водачи със стаж, които искат да подобрят и тестват уменията си в безопасна среда.

ЗА КОНТАКТИ

За повече информация ни потърсете на нашите телефони: 0879 463 667; 0888 208 298

ПОЛЕЗНИ ВИДЕА

  • екологично шофиране - екологичното шофиране е базирано преди всичко на превантивно мислене. Освобождаването на педала на газта преди да е необходимо натискане на спирачката спомага за драстично намаляване на разхода на гориво. Смяната н скорости в подходящ момент може да бъде обучено и оценено с нашия симулатор.
  • обучение за начинаещи шофьори

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър