ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
0887 99 02 99

Чудеса


Електроконтактен спрей

Електроконтакте...

Електроконтактиния спрей е универсално решение за пъддръжка на електрическите съоръжения във вашия автомобил. Неговата запазена формула гарантира безп..

9.00 лв.

Проникваща течност

Проникваща течн...

Напълно безцветна проникваща течност. Чудесен помощник на всеки шофьор. Отблъсква водата и предпазва от влага. Съвместима е с всички пластмасови матер..

9.15 лв.

Препарат против ръжда / ръждопреобразувател /

Препарат против...

Препарата за почистване на ръжда е зъдължителен за всяка кола. Помага за отстраняване на ръждата и оставя защитен слой, който предотвратява последващо..

10.34 лв.

Спрей лепило

Спрей лепило...

Универсалното спрей лепило е задължителен аксесоар за всеки автомобил. Никога не знаете кога може да ви е от полза. Използва се за залепване на почти ..

13.35 лв.

Силиконов спрей DD

Силиконов спрей...

Висококачествен силиконовия спрей DD е необходим помощник на всеки шофьор. Основните му предимства са изключителната устойчивост на екстремни температ..

9.36 лв.

Електрозащитен спрей

Електрозащитен ...

Висококачествен електрозащитен спрей. Характеризира се с висока резистентност на конденз, вода, гориво и масло. Необходим помощник на всеки шофьор. По..

10.02 лв.

Спрей протектор клеми

Спрей протектор...

Спрея протектор за автомобилни клеми е незаменим помощник на всеки шофьор. Неговата непроводима формула спомага за предпазването на клемите на акумула..

9.12 лв.

Промивка радиатор - Radiator Flush

Промивка радиат...

Добавката за промиване на автомобилния радиатор служи зе превенция от зепушване. Радиатора има важна роля в охлаждането на двигателя и ако течността в..

5.10 лв.

Стоп теч - Radiator Sealer

Стоп теч - Radi...

Ако имате проблеми с теч на масло на вашата кола можете да опитате да го отстраните с нашите добавки. Течността запушва стари и износени уплътнения и ..

5.10 лв.

Спрей грес

Спрей грес ...

Спрея с грес е полезен аксесоар за всеки шофьор. Греста е многофункционална смазка необходима за доброто функционране на всички подвижни части на ваша..

8.93 лв.

Спрей за лепене и помпане на гуми

Спрей за лепене...

та на автомобилане на и бързо, лесно е евтино...

20.74 лв.

Ремонтна паста автогърне

Ремонтна паста ...

Гърнето на автомобила е подрожено постоянно на най-лошите възможни условия. С времето започва да гние и да се пропуква. Тук идва на помощ ремонтна пас..

6.63 лв.

Монтажна паста

Монтажна паста ...

С годините и лошите атмосферни условия някои метални елементи на автомобила започват да изпускат. Препоръчваме ви да изполмвате монтажнна паста. Нейна..

7.55 лв.

Болт фиксатор

Болт фиксатор...

Болт фиксатор. Формулата на препарат спомага за безпроблемно завиване на болтове дори в разбити гвезда. ..

8.47 лв.

Лепило авто огледала

Лепило авто огл...

Лепило за огледала. Използва се за поставяне на огледалото за обратно виждане върху предното стъкло на колата. Изключително лесно за употреба...

9.13 лв.