ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
0887 99 02 99

Добавки

Zakolata.bg разполага с разнообразие от добавки за вашата кола. Удължете живота на вашия автомобил и усетете пълната му мощ с качествени добавки на достъпни цени. 

Филтрирай по категория

ПРОНИКВАЩО МАСЛО

ПРОНИКВАЩО МАСЛ...

125мл. Дълбокопроникващо графитно масло със специална формула за премахване на ръжда. Освобождава корозирали и заяли части като същевременно предотвар..

4.25 лв.

МАСЛЬОНКА

МАСЛЬОНКА ...

125мл. Фино масло подходящо за широка гама на употреба в автомобила, дома, направи си сам (вериги, лагери, зъбни колела) и т.н. Специална формула от ..

4.25 лв.

МУЛТИ-ФУНКЦИОНАЛНА МЕДНА ГРЕС

МУЛТИ-ФУНКЦИОНА...

70g. Висока точка на топене, без съдържание на олово.Образува гъсто покритие, което няма да се измие или изгори. Свойствата на греста против заяждане..

8.40 лв.

МУЛТИ-ФУНКЦИОНАЛНА СИЛИКОНОВА ГРЕС

МУЛТИ-ФУНКЦИОНА...

70g. Висококачествена грес, устойчива на екстремно високи температури, предлагаща отлична водоустойчивост и защита от корозия. Силиконово базираните с..

9.05 лв.

МУЛТИ-ФУНКЦИОНАЛНА ЛИТИЕВА ГРЕС

МУЛТИ-ФУНКЦИОНА...

70g. Висококачествена бързооборотна литиева грес с висока точка на топене. Осигурява гладка работа, където е необходимо. Високоустойчива на оксидация ..

5.27 лв.

Добавка за бензин - Petrol Treatment

Добавка за бенз...

Препоръчваме добавката за гориво като превантивна мярка за удължаване на живота на вашия двигател. Добавката подобрява качествата на сипаното в автомо..

7.74 лв.

Добавка за почистване на дюзи - Injector Cleaner

Добавка за почи...

Добавката за почистване на дюзи е чудесно превантивно средство за отстраняване на проблеми. Ако колата ви пали трудно сутрин, оборотите играят на праз..

10.07 лв.

Добавка за дизел-гориво - Diesel Treatment

Добавка за дизе...

Добавката за дизелово гориво може да се използва за превенция на проблеми с дизелови двигатели. Добавката подобрява свойствата на горивото в резервоар..

7.74 лв.

Промивка двигател - Engine Flush

Промивка двигат...

Zakolata.bg препоръчва да използвате добавка за двигател, но не при всяка смяна на маслото на вашия двигател. Добавката е превентивна мярка, която отс..

6.86 лв.

Добавка към маслото - Stop Smoke

Добавка към мас...

Добавките за масло се препоръчват като превантивна мярка за удължаване живота на двигателя на вашия автомобил. Образува защитен филм върху триещите се..

8.40 лв.

Промивка радиатор - Radiator Flush

Промивка радиат...

Добавката за промиване на автомобилния радиатор служи зе превенция от зепушване. Радиатора има важна роля в охлаждането на двигателя и ако течността в..

5.10 лв.

Стоп теч - Radiator Sealer

Стоп теч - Radi...

Ако имате проблеми с теч на масло на вашата кола можете да опитате да го отстраните с нашите добавки. Течността запушва стари и износени уплътнения и ..

5.10 лв.

Спрей грес

Спрей грес ...

Спрея с грес е полезен аксесоар за всеки шофьор. Греста е многофункционална смазка необходима за доброто функционране на всички подвижни части на ваша..

8.93 лв.

Спирачна течност - Dot 4 Brake Fluid

Спирачна течнос...

Спирачната течност представлява хидравлично масло, което се използва за предаване на енергия в спирачната система на колата. Абревиетурата DOT е означ..

8.40 лв.

Дълбоко проникващ спрей - Double TT Maintenance spray

Дълбоко проникв...

Ако имате проблем със запекли гайки или други автомобилни елементи, то вашето решение е дълбокопрокикващ спрей. DOUBLE TT е универсален спрей – негова..

10.59 лв.