ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
0887 99 02 99

Добавки

Добавки са химически съединения, които подобряват работата на основното смазочно масло. Тяхната функция е да предпазват маслото от замърсяване, да предпазват от течове, и да защитават частите на двигателя при всякакви работни температури. Избора на добавка зависи от типа на двигателя. Ако се затруднявате с избора на добавка обърнете си към консултантите на Zakolata.bg

Добавка за бензин - Petrol Treatment

Добавка за бенз...

Препоръчваме добавката за гориво като превантивна мярка за удължаване на живота на вашия двигател. Добавката подобрява качествата на сипаното в автомо..

7.74 лв.

Добавка за почистване на дюзи - Injector Cleaner

Добавка за почи...

Добавката за почистване на дюзи е чудесно превантивно средство за отстраняване на проблеми. Ако колата ви пали трудно сутрин, оборотите играят на праз..

10.07 лв.

Добавка за дизел-гориво - Diesel Treatment

Добавка за дизе...

Добавката за дизелово гориво може да се използва за превенция на проблеми с дизелови двигатели. Добавката подобрява свойствата на горивото в резервоар..

7.74 лв.

Промивка двигател - Engine Flush

Промивка двигат...

Zakolata.bg препоръчва да използвате добавка за двигател, но не при всяка смяна на маслото на вашия двигател. Добавката е превентивна мярка, която отс..

6.86 лв.

Добавка към маслото - Stop Smoke

Добавка към мас...

Добавките за масло се препоръчват като превантивна мярка за удължаване живота на двигателя на вашия автомобил. Образува защитен филм върху триещите се..

8.40 лв.

Препарат почистващ двигателя

Препарат почист...

Чистотата на двигателя е от особенна важност за неговия продължителен живот. Постояно полепващите масла и оксиданти постепенно разграждат обвивката на..

12.94 лв.