ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
0887 99 02 99

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА


ZAKOLATA.bg предлага безплатна доставка до офис на Econt  при поръчки над 100 лв. за артикули тежащи под 10 кг. Доставката се изпраща след потвърждение на поръчката в рамките на 24- 48 часа.   Времето за доставка варира в зависимост от размера на пакета и мястото на доставка. Малките и средните пакети се доставят в рамките на 2-7 работни дни (без почивни и празнични дни) от датата на поръчката. Поръчки съдържащи брони, врати, капаци и други големи части изискват специален режим на работа. За тях времето за доставка варира в рамките на 2-9 работни дни (без почивни и празнични дни). Услугата "наложен платеж" е за сметка на клиента. В случай на върната стока по желание на клиента транспортните разходи са за  негова сметка /не се отнася в случаите на сгрешени пратки/.


ПОВРЕДЕНИ ПРАТКИ


При получаване на поръчката инспектирайте всички пакети старателно за липсващи,повредени или неправилни части. Нашите складови работници полагат всички усилия, за да се предотвратят щети по пратките, но макар и рядко такива има.Ако получите повредената част, не приемайте пакета и го върнете на куриера за незабавно връщане към ZAKOLATA.bg.

ZAKOLATA.bg не носи отговорност за липсващи,повредени или неправилни части след 10 работни дни, независимо от неизправната страна.