Blog
шарнири

Шарнири на супер цена

716 Views0 Comment

[iframe src=”http://vibokomers.net/avtochasti/amortisyor/” width=”100%” height=”500″]

Големи отстъпки на шарнири до края на деня

Автомобилните шарнири служат за опорна точка на окачването на колата. Поради геометрията на окачването много малко разхлабване на на шарнирите веднага оказва влияние върху гладкото функциониране на окачването. Отначало това може да бъде просто досадно.  Много скоро обаче  може да стане опасно.

Износване на шарнири

Износването е толкова постепенно, че водачът може и да не го забележи, докато не стане сериозно. Проверка за износване се препоръчва на всеки шест месеца или 10,000 км. 

Проверка на шарнири

Повдигнете колата, избършете с парцал мръсотията от гуменото уплътнение на всеки шарнир. Проверявайте уплътнението. Ако то е разкъсано, напукано или изгнило това означава, че шарнира е за смяна.

Поставете ръка на шарнира. Трябва да се чувстват леко всяка завъртане на волана.

Проверете за вертикални отклонения като натиснете шарнира нагоре и надолу. Всяко неравномерно движение е признак на износване.

Всяко играене разкрива дефект и следва да бъдат заменени. Това обикновено е работа за servizi.bg.

Смазване на шарнири

Въпреки, че окачването на повечето съвременни автомобили са смазани фабрично за целия си цикъл на живот по пътищата все още има коли, които имат нужда от периодично смазване на окачването.

Ако имате такъв автомобил първо почистете добре от старата грес. Това ще предотврати навлизане на мръсотия в шарнира с новата грес. След това вкарайте върха на тубичката в дупката и бавно вкарайте грес.

Цена и качество

Цената на нови шарнири е сравнително достъпна за всеки джоб. Ако все пак имате нужда от консултация при избора си, обърнете се към консултантите на zakolata.bg, които ще ви препоръчат най-доброто съотношение между цена и качество.

Производители на шарнири

Zakolata.bg предлага над 300 000 качествени авточасти на достъпни цени. Ангажираме се да ви доставим най-високо качество на най-ниска цена. Разполагаме с оснавните авточасти за всички масови автомобили. Освен това винаги можем да ви изненадаме с артикули и за по-рядко срещащите се коли. Работим с доказани производители и гарантираме качество и коректност.

Гаранция за най-добра цена на шарнири

Вие търсите части за вашия автомобил? Zakolata.bg ви гарантира най-добра цена за предлаганите от нас качествени авточасти. Нашите специалисти непрекъснато следят нивата на цените на пазара и адекватно ги актуализират и корегират, така че да бъдат най-изгодни за Вас.

Leave your thought