Blog

4 фактора за спокойствие през есента на пътя с личния Ви автомобил

805 Views0 Comment

Сезоните се сменят, рисковете се увеличават по една или друга причина, а всеки от нас се стреми да си гарантира спокойни дни

Редица са поводите, които през есента могат да Ви създадат причини за ескалиране на напрежението.

Да, сезонът има своята красива и очарователна страна, но краят на лятото винаги е белязан от известна носталгия. Следват приготовленията за по-активно присъствие в офиса, а подготовката за училището на децата допълнително създава затруднения за семейния бюджет. Предстои период, в който трябва да балансирате с всички належащи ангажименти, които се оказват в един безкраен списък с предизвикателства.

За повечето от нас целта е да си гарантират спокойствие, а рисковете да бъдат премерени, за да не изпадаме в ситуации с крайно неприятни последствия.

Лесно, бързо и удобно

Влошаването на времето изисква от нас сигурен партньор в лицето на личната кола. Ако притежавате такава, Вие определено разчитате на нейната мощност, издръжливост и сигурност на пътя. Това са основни приоритети и не подлежат на никакъв компромис.

С опциите за автомобилни застраховки безспорно се движите в правилната посока, за да си създадете всички нужни обстоятелства за облекчаване на ежедневието.

Доверен посредник

На първо място е важно да се насочите към компания, която ще има ролята на посредник в сключването на тези сделки. Те отнемат от ценното Ви време и целият процес може да протече онлайн, при това само в няколко стъпки.

Немислимо е да не се доверите на предимствата на съвременната дигитална платформа Crediport, когато може да спестите излишни затруднения, обикаляне по офиси и натоварващи разговори за уточняване на очакваните параметри по полиците.

Възможности за избор

По отношение на задължителната Гражданска отговорност, индивидуалната преценка не е на дневен ред и изборът е сведен само до подписване на договор с конкретна компания, съобразно желанията.

Има и още нещо, което Вие определяте – сравнявате всички постъпили оферти само срещу една заявка, след което взимате най-изгодното решение според предпочитанията си. Не на последно място, отново спестявате излишни посещения на обекти на застрахователи, което не подлежи на съмнение, че е изключително ценно предимство.

Максимална защита

Когато говорим за Каско, вече може да задавате и свои рамки, да определите коя да е фирмата, да прецените покритието на полицата, да защитите максимално автомобила си.

С попълването на няколко полета в онлайн платформата получавате най-добрите пазарни оферти за застраховка „КАСКО” на возилото. Предложенията са индивидуални, с ясни условия и съобразени с характеристиките на превозното средство

На финалния етап получавате документите с куриер и безплатна доставка.

Leave your thought