Blog
ролки

Ролки

732 Views0 Comment

[iframe src=”http://vibokomers.net/avtochasti/amortisyor/” width=”100%” height=”500″]

Ролки на ексклузивна цена за ограничени количества

Повечето от днешните превозни средства използват ролки, за да съдействат за маршрутизация на ремъка и неговото опъване. Използват се за двигателя, компресора на климатика, генератора, хидравличен волан, водна помпа, горивна помпа и др. За различните цели се използват обтяжна, отклоняваща и паразитни ролки. В съвремените автомобили те са критична част за правилното функциониране на колата.

Ако двигателят на вашата кола работи само с основните ролки за ангренажен ремък, алтернатор и механична водна помпа, най-вероятно всичко да работи правилно, ако използвате резервни части предназначени за вашия модел автомобил. Нещата стават малко по-сложно, когато добавите луксове като усилване на волана и климатик, в този случай избора на точните ролки е голямо предизвикателство.

За да функционират ролките безпроблемно от голямо значение е правилното съотношения. Грешен избор може да доведе до различни аварии. Ако например водната помпа се върти прекалено бързо тя подава грешка към компютъра, че е претоварена.  Ако водната помпа се върти прекалено бавно обаче също не е добре. Понякога ролки, с по-голям радиус се използват за намаляване на вредното съпротивление на коляновия вал, за да се увеличат конски сили; промяната на скоростта обаче често има неблагоприятни последици върху работата на свързаните с тях системи, особено ако те вече са претоварени.

Качествени производители на ролки

Zakolata.bg предлага над 300 000 качествени авточасти на достъпни цени. Ангажираме се да ви доставим най-високо качество на най-ниска цена. Разполагаме с оснавните авточасти за всички масови автомобили. Освен това винаги можем да ви изненадаме с артикули и за по-рядко срещащите се коли. Работим с доказани производители и гарантираме качество и коректност. Всички предлагати ролки са от най-високо качество и отговарят или надвишават спецификациите за оригинално оборудване. Производителите на автомобили често използват няколко източника за доставка на ролки за конкретен модел кола. Поради тази причина, резерната ролка не винаги може да изглежда като оригиналната. За това е важно да се направи справка по оригинален номер.

Гаранция за най-добра цена за горивна помпа

Вие търсите части за вашия автомобил? Zakolata.bg ви гарантира най-добра цена за предлаганите от нас качествени авточасти. Нашите специалисти непрекъснато следят нивата на цените на пазара и адекватно ги актуализират и корегират, така че да бъдат най-изгодни за Вас.

 

Leave your thought