Blog

Секс в колата! Вече законно … в Мексико

219 Views0 Comment

Властите на град Гуадалахара в Мексико приеха закон, забраняващ на полицаите да задържат и глобяват граждани, които правят секс в автомобилите си. Далеч не всички жители обаче са във възторг от решението.

В голяма част от страните по света секс на публично място, за какъвто се смята и този в автомобил, е забранен и подобно деяние се наказва основно с парични глоби. Често обаче се стига и до посещение на ареста.

Сега, според новите разпоредби в столицата на централнозападния щат Халиско в Мексико, секс може да се прави в автомобилите, стига това да не притеснява трети лица. Според информация на телевизия NBC4 Washington, дебатите преди приемането на този закон са били ожесточени.

Според противниците на новите наредби, те ще облекчат живота на изнасилвачи и други престъпници с маниакални разстройства, които могат да вкарат жертвата си в автомобил и да се гаврят с нея, без полицията да се намеси.

Според привържениците на новите закони пък, това ще позволи на полицията да се занимава с далеч по-сериозни правонарушения, а не да гони из уличките хора, правещи секс в автомобилите си.

Източник: fakti.bg

Leave your thought