Безплатна доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

ZAKOLATA.bg предлага безплатна доставка за поръчки над 100 лв. Тази услуга се предоставя задължително или до адрес на клиента от куриерска фирма Star Рost  или до офис на Econt . Повечето пратки се изпращат в рамките на 24-48 часа,след потвърждение на поръчката. Времето за доставка ще варира в зависимост от размера на пакета и мястото на доставка. Малките и средните пакети обикновено се доставят в рамките на 2-7 работни дни (без почивни и празнични дни) от датата на поръчката. Поръчки съдържащи брони,врати, капаци и други големи части изискват специален режим на работа и обикновено времето за доставка варира в рамките на 2-9 работни дни. Наложения платеж е за сметка на клиента.

ПОВРЕДЕНИ ПРАТКИ

При получаване на поръчката инспектирайте всички пакети старателно за липсващи, повредени или неправилни части. Нашите складови работници полагат всички усилия, за да се предотвратят щети по пратките, но макар и рядко такива има.Ако получите повредената част, не приемайте пакета и го върнете на куриера за незабавно връщане към ZAKOLATA.bg.

ZAKOLATA.bg не носи отговорност за липсващи,повредени или неправилни части след 10 работни дни, независимо от неизправната страна.

Leave your thought